jueves, 19 de marzo de 2015

Exposició dels murals


El dilluns 2 de març, vam fer una classe on cada grup va exhibir el seu mural sobre la concepció del cos humà. Ens hem trobat amb murals que tractaven de diverses temàtiques, per exemple els estereotipus, l’ obesitat, la perfecció del cos i sobretot com la societat pot influir en aquestos factors.

Per a evaluar els murals vam pactar el següent criteri: El títol val 1 punt, el disseny val 2 punts, la creativitat i les imatges valen 2 punts i el missatge i la idea principal 5 punts.

El nostre mural tenia el títol “Las caderas como drama” i parlava de que les dones poden tenir insatisfacció pel seu cos malgrat l’ amplària dels seus malucs, mentre elles son així per naturalesa. Víctor ens va dir que al nostre mural li faltava dir això tal qual ho he dit, no obstant, citarem altres oracions del capítol “Las caderas como drama”  del llibre “El cuerpo como delito” de Josep Toro, com: “ És contradictori que les dones hagen de posseir un tors inferior masculí “ o “les dones amb malucs amples presenten majors índexs de depressió que les dels malucs estrets”. Tal vegada no posarem clarament la idea principal del capítol del llibre de Josep Toro, però pensem que s’ aproximarem prou a l’idea que l’ autor vol transmetre.

 

Un treball que em va agradar prou va ser un que parlava de que la grassor pot ser bé o mal vista segons la cultura i també del paper tan rellevant que té la societat en el cos que té la gent. Així, s’ estan posant de moda les models de talles grans, però en altra època la grassor ha causat traumes i insatisfaccions pel cos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario